Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Librazhd arrestuan në flagrancë shtetasit:

B. Ç., 46 vjeç, banues në Cërrik dhe Sh. Ç., 44 vjeç, banues në Librazhd (vëllezër), si dhe proceduan në gjendje të lirë shtetasin A. Ç., 20 vjeç, banues në fshatin Hotolisht.

Këta shtetas, në fshatin Hotolisht, Librazhd, kanë goditur me sende të forta, për motive pronësie, shtetasin P. Ç., 52 vjeç dhe djalin e tij, shtetasin O. Ç., 20 vjeç.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, për veprime të mëtejshme.

Specialists for the Investigation of Crime at the Librazhd Police Station arrested in flagrante delicto the citizens:

B. Ç., 46 years old, resident in Cërrik and Sh. Ç., 44 years old, resident in Librazhd (brothers), and proceeded in free condition the citizen A. Ç., 20 years old, resident in the village Hotolisht.

These citizens, in the village of Hotolisht, Librazhd, hit with solid objects, for reasons of ownership, the citizen P. Ç., 52 years old and his son, the citizen O. Ç., 20 years old.

The investigative materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Elbasan Court of First Instance, for further action.