Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në lagjen nr.14 të Durrësit, ku pas një konflikti të çastit kanë mbetur të plagosur babë e bir. Policia ka isentifikuar shtetasin A.Ll., i cili është autori i dyshuar që ka kryer plagosjen në gjendje të dehur. Personat e plagosur babë e bir, ndodhen aktualisht nën kujdesin e mjekëve në spitalin e Durrësit, jashtë rrezikut për jetën. Policia ka rrethuar zonën dhe vijon krehja e saj për kapjen e autorit.

Durrës/Informacion paraprak.

Plagosi me armë zjarri dy shtetas pas nje konflikti te çastit, Policia identifikon autorin edhe po vijon krehja e zones për kapjen e tij.

Më datë 14.09.2020, rreth orës 17:45, në lagjen nr.14, Durrës, dyshohet se pas një konflikti të çastit, kanë mbetur të plagosur me armë zjarri shtetasit H.B. dhe M.B., (bab e birë), të cilët ndodhen në spital nën kujdesin e mjekëve, jashtë rrezikut për jetën

Shërbimet e Policisë kanë shkuar menjëherë në vendngjarje dhe falë veprimeve të shpejta hetimore kanë bërë identifikimin e autorit të dyshuar shtetasi A.Ll., i cili ndodhej nën efektin e alkollot dhe pas plagosjes është larguar nga vendngjarja.

Policia ka rrethuar zonën dhe vijon krehja e saj për kapjen e autorit

A serious event occurred in the neighborhood no. 14 of Durrës, where after an instant conflict, father and son were injured. Police have identified the citizen A.Ll., who is the suspected perpetrator who committed the injury while intoxicated. The injured people, father and son, are currently under the care of doctors in the hospital of Durrës, out of danger for life. Police have cordoned off the area and continue combing to catch the perpetrator.

Durrës / Preliminary information.

Two citizens were wounded with firearms after an instant conflict, the Police identify the perpetrator and the combing of the area for his capture is continuing.

On 14.09.2020, around 17:45, in the neighborhood no. 14, Durrës, it is suspected that after an instant conflict, the citizens H.B. were wounded with firearms. and M.B., (father and son), who are in the hospital under the care of doctors, out of danger for life

The police services immediately went to the scene and thanks to the quick investigative actions, they identified the suspected perpetrator, citizen A.Ll., who was under the influence of alcohol and after the injury left the scene.

Police have cordoned off the area and continue combing to catch the perpetrator