Babai dhe 4 djemtë e tij u plagosën gjatë një përleshjeje për çështje toke në Mardin të Turqisë.

Mediat raportojnë se ngjarja e rëndë ndodhi për shkak se të afërmit po grindeshin për një copë tokë, por situata u rëndua duke çuar në përdorimin e armëve.

Fillimisht njëri prej personave të përfshirë i përplasi të tjerët me makinë, ndërsa më pas u nxorrën edhe armët e zjarrit.

Gjithçka është filmuar nga kamerat e sigurisë, por për fat të mirë askush nuk ka vdekur edhe pse pamjet janë të frikshme.

The father and his 4 sons were injured during a land dispute in Mardin, Turkey.

The media report that the serious incident happened because the relatives were arguing over a piece of land, but the situation worsened leading to the use of weapons.

Initially, one of the people involved hit the others with a car, and then firearms were pulled out.

Everything has been filmed by security cameras, but fortunately no one has died even though the footage is scary.