Denisa Dibra është 25-vjeçarja e cila mbeti e plagosur rëndë dje pranë tunelit Tiranë-Elbasan. Sipas raportimeve, ajo ndodhet në spitalin e Traumës në gjendje të rëndë.

E reja është vajza e gazetarit dhe komentatorit të RTSH-së nga Shkodra, Edmond Dibrës. Më 22 Gusht ajo kishte zyrtarizuar në fejesë lidhjen e saj të dashurisë.

”Jeta e babait”,- ishte një prej komenteve që spikaste në foto, të cilit ajo i kishte replikuar me zemër.

Denisa Dibra is a 25-year-old woman who was seriously injured yesterday near the Tirana-Elbasan tunnel. According to reports, she is in the Trauma Hospital in serious condition.

The young woman is the daughter of RTSH journalist and commentator from Shkodra, Edmond Dibra. On August 22, she formalized her love affair.

“Father’s life”, was one of the comments that stood out in the photo, to which she had replied with her heart.