Akuza të forta ka ngritur ketë mbrëmje ish-kryeministri i vendit, Fatos Nano ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha duke thënë se ky i fundit ka shkaktuar vdekjen e nënës së tij.

“Sali Berisha më ka vdekur nënën. Unë shkova në prokurori dhe i thashë unë vonohem pak. Ajo më tha do të tpres. Nuk arriti të më priste dhe u dorëzua veçanërisht në 98 kur pati disa incidente kur pritej të lirohej Nano. Të tilla gjëra patën efektin e vetë dhe ajo dha shpirt. Sali Berisha përse më vrave nënën, ishte mesazhi im? Te varri thashë, falenderoj autoritetet që më dhanë mundësi të përcjell nënën për banesën e fundit,” tha Nano.

The former Prime Minister of the country, Fatos Nano, raised strong accusations this evening against the former Prime Minister Sali Berisha, saying that the latter caused the death of his mother.

“Sali Berisha has killed my mother. I went to the prosecutor’s office and told him I was a little late. She told me I would wait. He failed to wait for me and surrendered especially in 98 when there were several incidents when Nano was expected to be released. Such things had their effect and she gave up the ghost. Sali Berisha, why did you kill my mother, that was my message? At the grave I said, thank you to the authorities who gave me the opportunity to accompany my mother to the last apartment, “said Nano.