Kjo është 28-vjeçarja Anxhela Ibro,e cila u aksidentua mesditën e sotme në fshatin Vërtop të Poliçanit. Si pasojë e shpejtësisë së madhe me të cilën po udhëtonte Ibro humbi kontrrollin e mjetit dhe ra nga Ura e Vërtopit në lumë, nga një lartësi rreth 15 metër.

28-vjeçarja Ibro mësohet se është punonjëse administrate në bashkinë e Poliçanit dhe një aktiviste e njohur e PS-së në këtë qytet. Në zgjedhjet paralamentare të zhvilluara në 25 prill 2021, Anxhela Ibro ishte zv/kryetare e KZAZ nr.67 në qytetin e Poliçanit.

28-vjeçarja Ibro është aksidentuar edhe disa vite më parë në dalje të qytetit të Poliçanit, ku humbi kontrrollin e mjetit dhe ra nga një lartësi rreth 15 metër, duke përfunduar në landfillin e qytetit.

This is 28-year-old Angela Ibro, who had an accident at noon today in the village of Vërtop in Poliçan. As a result of the high speed at which Ibro was traveling, he lost control of the vehicle and fell from the Vërtop Bridge into the river, from a height of about 15 meters.

The 28-year-old Ibro is learned to be an administrative employee in the municipality of Poliçan and a well-known SP activist in this city. In the parliamentary elections held on April 25, 2021, Angela Ibro was the vice-president of CEAZ no. 67 in the city of Poliçan.

 

The 28-year-old Ibro was injured several years ago at the exit of the city of Poliçan, where she lost control of the vehicle and fell from a height of about 15 meters, ending up in the city landfill.