Një plagosje me armë zjarri ka ndodhur para pak minutave në Prishtinë, në zonën e njohur si ‘Rruga B’ e kryeqytetit, ku dy persona kanë filluar të përleshen me njëri-tjetrin.

Burime bëjnë të ditur se gjatë shkrepjes së armës nga personat që po përlesheshin, është plagosur një kalimtare e rastit.

Personi është dërguar në QKUK dhe është jashtë rrezikut përjetë.

I plagosur ka mbetur edhe njeri nga personat qe ishte i përfshirë në përleshje

Gjatë përleshen personat ia kanë drejtuar armën edhe policisë.

Mediat në Kosovë raportojnë se në vendin e ngjarjes menjëherë ka arritur policia. Edhe pse pas disa thirrjeve të zyrtarëve policor drejtuar të dyshuarve që të ndaleshin, ata nuk janë bindur.

Në vendin e ngjarjes për momentin ndodhen edhe zyrtarë të tjerë të policisë si dhe ekipet e autoambulancës.
A gunshot wound occurred a few minutes ago in Pristina, in the area known as ‘Street B’ of the capital, where two people have started to fight with each other.

Sources say that during the shooting of the weapon by the persons who were fighting, a passer-by was injured.

The person has been sent to the UCCK and is out of danger forever.

One of the people involved in the clash was also injured

During the fight, the persons pointed their weapons at the police.

Media in Kosovo report that the police immediately arrived at the scene. Although after several calls from police officers to the suspects to stop, they are not convinced.

Other police officers and ambulance crews are currently at the scene.