Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në rrugën Njazi Meka në Tiranë. Një banesë është përfshirë nga flakët pas orës 09:00 dhe si pasojë e asfiksimit kaq ndërruar jetë P.C., rreth moshës 50 vjeç. Shërbimet e zjarrfikëses ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për fikjen e zjarrit.

Burime bëjnë me dije se viktima me origjinë nga Tepelena ishte i pastrehë dhe ishte vendosur në një dhomë të ndërtuar me blloqe të cilën e kishte përshtatur si banesë. Nga dyshimet paraprake shkak për rënien e zjarrit mund të jetë bërë një shkëndijë elektrike si pasojë e ngrohëses që përdorte 50-vjeçari.

“Më datë 22.12.2020, rreth orës 09:22, në rrugën “Njazi Meka”, ka rënë zjarr në një banesë, ku si pasojë e asfiksimit ka humbur jetën shtetasi P.C., rreth moshës 50 vjeç.

Sherbimet e zjarrfikses ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për fikjen e zjarrit. Grupi hetimor vijon punën për sqarimin e rrethanave të ngjarjes dhe përcaktimin e shkakut të rënies së zjarrit”, njofton policia.

 

A serious event happened this morning on Njazi Meka Street in Tirana. An apartment was engulfed in flames after 9 a.m. and as a result of suffocation so died P.C., about 50 years old. Fire services are at the scene and are working to extinguish the fire.

Sources suggest that the victim, originally from Tepelena, was homeless and had been placed in a room built of blocks which he had adapted as an apartment. Preliminary suspicions that the cause of the fire may have been an electric spark as a result of the heater used by the 50-year-old.

On 22.12.2020, around 09:22, in “Njazi Meka” street, a fire broke out in an apartment, where as a result of asphyxiation, the citizen P.C., around 50 years old, lost his life.

Fire services are at the scene and are working to extinguish the fire. The investigative group continues to work to clarify the circumstances of the event and determine the cause of the fire “, announced the police.