Një banesë në Tiranë është përfshirë nga flakët. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 14:31 në rrugën “Naim Frashëri”, ndërsa si pasojë e tymit, janë asfiksuar duke shfaqur probleme me frymëmarrjen burrë e grua, M.H dhe L.H.

Këta të fundit ndodhen në spital jashtë rrezikut për jetën.

NJOFTIMI

Tiranë/Informacion paraprak

Më datë 01.01.2021, rreth orës 14:31 në rrugën “Naim Frashëri”, ka rënë zjarr në banesën e shtetasit M.H. Si pasojë janë asfiksuar nga tymi duke shfaqur probleme me frymëmarrjen shtetasi M.H dhe bashkëshortja e tij L.H.,të cilët u dërguan në spital për ndihmë mjekësore, jashtë rrezikut për jetën.

Grupi hetimor dhe sherbimet e Policisë ndodhen në vendngjarje dhe vijojnë punën për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

An apartment in Tirana was engulfed in flames. The event happened around 14:31 in “Naim Frashëri” street, while as a result of the smoke, they were asphyxiated, showing problems with breathing, man and woman, M.H and L.H.

The latter are in the hospital out of danger for life.

notification

Tirana / Preliminary information

On 01.01.2021, around 14:31 in “Naim Frashëri” street, a fire broke out in the apartment of the citizen M.H. As a result, M.H. and his wife L.H., who were taken to the hospital for medical assistance, were asphyxiated from the smoke, showing breathing problems, out of danger for life.

The investigation team and the police services are at the scene and continue to work to clarify the circumstances of the event.