Flakët përfshijnë Kodër Krastën e Elbasanit.

Një vatër zjarri u identifikua në orët e para të mbrëmjes në “mushkërinë” e këtij qyteti.

Në vendngjarje kanë mbërritur shërbimet zjarrfikëse të cilat po punojnë për lokalizimin dhe fikjen e flakëve.

Ende nuk dihen shkaqet e zjarrit. Po punohet për identifikimin e autorëve.

The flames include Koder Krasta of Elbasan.

A fire was identified in the early hours of the evening in the “lungs” of this city.

Fire services have arrived at the scene and are working to locate and extinguish the flames.

The causes of the fire are still unknown. Work is underway to identify the perpetrators.