Dy mjete janë përfshirë nga flakët në një garazh në zonën e Paskuqanit në Tiranë, i cili është në pronësi të shtetasit E.H. Në njoftimin paraprak të Policisë thuhet se kemi të bëjmë me një ngjarje aksidentale, e megjithatë hetimet janë duke vijuar nga ana e grupit që ka mbërritur në vendngjarje.

“Më datë 15.02.2021, rreth orës 02:50, në rrugën “Azem Galica”, në Paskuqan, ka rënë zjarr në garazhdin në pronësi të shetasit​ E. H., ku për pasojë janë përfshirë nga flakët dhe 2 mjete të cilat ishin të parkuara aty.

Grupi hetimor po punon për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes, ku aktualisht dyshohet se është ngjarje aksidentale”, njofton Policia e Tiranës.

Two vehicles were engulfed in flames in a garage in the area of ​​Paskuqan in Tirana, which is owned by the citizen E.H. The preliminary notification of the Police states that we are dealing with an accidental event, and yet the investigations are continuing by the group that arrived at the scene.

On 15.02.2021, around 02:50, in the street “Azem Galica”, in Paskuqan, a fire broke out in the garage owned by the citizen EH, where as a result they were engulfed by flames and 2 vehicles which were parked aty.

The investigative group is working to clarify the circumstances of the event, where it is currently suspected that it is an accidental event “, announces the Tirana Police.