Numri i rasteve të reja me Koronavirus në SHBA rritet nga dita në ditë duke bërë që vendi të marrë masa të rrepta izolimi.

Shteti i New Yorku-t është ndër më të prekurat nga koronavirusi por njëkohësisht edhe një vend ku jetojnë shumë shtetas të huaj ndër ta edhe emigrantë shqiptarë.

Në një lidhje me Skype me News 24, gazetari Ani Elezi njoftoi se ndër personat që kanë humbur jetën në New York është edhe një shtetas shqiptar.

Viktima është një 61-vjeçar nga Dibra e madhe dhe deklaroi se në shtetin e huaj ka edhe 10 shqiptarë të tjerë të infektuar nga Koronavirusi.

The number of new cases of Koronavirus in the US is increasing day by day making the country take stringent isolation measures.

The state of New York is among the most affected by coronavirus but also a country where many foreigners live among them Albanian immigrants.

In a Skype interview with News 24, journalist Ani Elezi reported that one of the people who lost their lives in New York is an Albanian citizen.

The victim is a 61-year-old from Debar and stated that there are 10 more Albanians infected with Koronavirus in the foreign country.