Vetëm pak kohë më parë, Fjolla Morina mori propozimin romantik për martesë nga Fisnik Syla.

Me një buqetë gjigante me trëndafila të kuq në formë zemre dhe shkronjën “F” të formuar me trëndafila të bardhë si dhe me një unazë të bukur diamanti, Fjolla i tha “PO” partnerit të saj.

Tashmë, dyshja po bashkëjeton dhe ditën e djeshme kanë pritur disa miq, të cilët u kanë bërë një dhuratë të bukur e të veçantë.

Ata i kanë dhuruar çiftit të ri një qenushe të vogël, të cilën vendosën ta quanin Bella.

Fjolla dhe partneri i saj e kanë mirëpritur të lumtur pjesëtarin e ri të familjes, pasi ajo publikoi në Instastory nje video të Bella-s, krahas së cilës shkruante: “Jena shtu”.

Pak ditë më parë, bashkëshortja e Fisnik Sylës u shpreh publikisht se Fjolla i kishte shkatërruar familjen.

Only a short time ago, Fjolla Morina received the romantic proposal for marriage from Fisnik Syla.

With a giant bouquet of heart-shaped red roses and the letter “F” shaped with white roses as well as a beautiful diamond ring, Fjolla said “YES” to her partner.

Already, the couple is living together and yesterday they received some friends, who gave them a beautiful and special gift.

They gave the young couple a small puppy, which they decided to call Bella.

Fjolla and her partner happily welcomed the new member of the family, after she posted a video of Bella on Instastory, next to which she wrote: “Jena shtu”.

A few days ago, Fisnik Syla’s wife publicly stated that Fjolla had destroyed her family.