Këngëtarja e njohur Fjolla Morina është arratisur. Nga burgu, gjykata e Kukësit vendosi pak muaj më parë që hetimet ndaj këngëtares të vijonin në arrest shtëpie. Banesa ku Morina qëndronte me qira ishte në Kukës.

Policia ka shkuar sot për kontroll, por nuk e ka gjetur në banesë duke nisur kërkimet. Këngëtarja u arrestua më 19 shtator në pikën kufitare të Morinës me dy armë me vete në makinë. Ndërsa së bashku me të ishte i dashuri i saj dhe shoferi.

Famous singer Fjolla Morina has escaped. From prison, the Kukes court ruled a few months ago that investigations against the singer should continue under house arrest. The apartment where Morina was staying for rent was in Kukës.

Police went today for a search, but did not find him in the apartment, starting the search. The singer was arrested on September 19 at the Morina border crossing with two guns in her car. While along with him was her boyfriend and driver.