Prokuroria e Kukësit ka mbyllur hetimet për këngëtaren Fjolla Morina, e cila u kap me dy armë pa leje, pak kohë më parë në Morinë. Mësohet se për këngëtaren është rrëzuar akuza për “Trafik armësh” dhe ajo do të hetohet vetëm për “Armëmbajtje pa leje”. Ndërkohë ende nuk është vendosur gjyqi i ardhshëm.

Kujtojmë se Fjolla u kap në datën 19 shtator bashkë me të dashurin e saj, Fisnik Syla, të cilin ajo e prezantoi vetëm disa ditë më vonë pas arrestimit. Së fundmi ata janë duke shijuar shumë qëndrimin me njëri-tjetrin dhe një dasmë nuk duket larg. Megjithatë, Fjolla duhet të mësojë në formë të prerë vendimin e Gjykatës.

The Kukes Prosecutor’s Office has closed the investigation for the singer Fjolla Morina, who was caught with two illegal weapons, a while ago in Morina. It is learned that the accusation of “Arms Trafficking” has been dropped for the singer and she will be investigated only for “Illegal possession of weapons”. Meanwhile, the next trial has not been decided yet.

We recall that Fjolla was arrested on September 19 together with her boyfriend, Fisnik Syla, whom she introduced only a few days later after her arrest. Lately they are enjoying a lot of staying with each other and a wedding does not seem far away. However, Fjolla must learn the Court’s decision conclusively.