Policia e Elbasanit ka shoqëruar dy persona pasditen e sotme në një operacion që zhvilloi në lagjen “Skënderbej”, në të njëjtin vend ku u vra në datë 11 maj, Everest Çaka.

41-vjeçari Everest Çaka u ekzekutua në datë 11 maj në mbrëmje në qytetin e Elbasanit. Ai po kthehej nga shtëpia e vjehrrit në lagjen “Skënderbej” kur u qëllua për vdekje në makinë, ndërsa bashkëshortja e tij u plagos në dorë.

Disa minuta më vonë autorët dogjën makinën në Kavajë, ndërsa prej asaj nate nuk ka asnjë gjurmë prej tyre. Çaka kishte pak kohë që ishte kthyer nga Spanja dhe pista ku po hetohet është hakmarrja nga një zinxhir krimesh që kanë ndodhur në Elbasan nga prishja e pazareve jashtë vendit, kryesisht në Spanjë dhe Belgjikë.

Elbasan police have accompanied two people this afternoon in an operation that took place in the neighborhood “Skënderbej”, in the same place where Everest Çaka was killed on May 11.

Everest Çaka, 41, was executed on the evening of May 11 in the city of Elbasan. He was returning from his father-in-law’s house in the “Skënderbej” neighborhood when he was shot dead in the car, while his wife was wounded in the hand.

A few minutes later the perpetrators set fire to the car in Kavaja, and since that night there is no trace of them. Caka had recently returned from Spain and the track where he is being investigated is revenge by a chain of crimes that occurred in Elbasan from the disruption of shopping abroad, mainly in Spain and Belgium.

Top-news1.com, Trump, GOP, America, Canada, Great Britain, United States, Weather, Horoscope, Nasa, Google, Facebook, Internet, e-comerce ecomerce, javascript,, admin, ads sense, advertising, affiliate, analytics, api, autor, news, button, calendar, category, , chat, code, comment, comments, contact , custom, post, type, dashboard, e-commerce, editor, embed, events, feed, form, gallery, google analytics, gutenberg, ftml, image, images, jquery, link, links, login marketing, media, menu, meta, mobile, navigation, news, page, payment, gateway, performance, photo, photos, plugin, post, redirect, responsive, rss, search, security, seo, share, shortcode, sidebar, simple, slider, social, social media, , spam, statistics, tags, theme, url, user, wideo, widgetwoocommerc, youtube, yahoo, Bing, European Union, Germany, Italy, Netherland, France, Spain, Asia, Africa, China, India, Australia, Europe, Petroleum, cars, weapons, war, protests, discovery, science, technology, heaven, sun, children, father, mother, sister, brother, parents, moon, month, January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December, winter, spring, autumn summer, seasons, economy, stock market, shop, buy, money, stadium, football, NBA. Biden