Floresha Zhidru, është bashkëshorte e Lefter Zhidrut, i cili u ekzekutua nga forcat RENEA ditën e djeshme, pas rezistencës së gjatë dhe mos bindjes për t’u dorëzuar. 56-vjeçarja nga qyteti i Peqinit, ka mbetur e ve sërish, pasi ishte hera e dytë që ishte martuar dhe që bashkëshorti ndërron jetë. Fati i saj i keq thellohet edhe më tepër kur mësohet se të dy bashkëshortët janë vrarë nga policia. Bëhet me dije se bashkëshorti i parë u ekzekutua nga policia në kufi, kur ai po tentonte të kalonte në Greqi me këmbë.

Me bashkëshortin e parë, ajo ka një djalë 24 vjeçar, por atë nuk e ka takuar që prej athere, pasi është në kujdestarinë e të afërmve t ëish-bashkëshortit. Panorama mëson se Floresha u kthye në Peqin asokohe dhe familja e martoi me Lefterin, të cilët pasi jetuan disa kohë në Sarandë, u shpërngulën në Elbasan. Mëngjesin e sotëm Floresha u shfaq e revoltuar me mediat dhe policinë.

Floresha Zhidru, is the wife of Lefter Zhidru, who was executed by RENEA forces yesterday, after long resistance and disobedience to surrender. The 56-year-old from the city of Peqin, has become a widow again, as it was the second time she was married and her husband passed away. Her bad luck deepens even more when it is learned that both spouses have been killed by the police. It is reported that the first husband was executed by the police at the border, when he was trying to cross into Greece on foot.

With her first husband, she has a 24-year-old son, but she has not met him since then, as she is in the custody of her ex-husband’s relatives. Panorama learns that Floresha returned to Peqin at that time and the family married Lefter, who after living for some time in Saranda, moved to Elbasan. This morning Floresha appeared revolted with the media and the police.