Florian Marku akuzon gjyqtarët për vendimin e manipuluar për ndeshjen.

Është ndarë në barazim ndeshja e boksit mes Florian Markut dhe anglezit Jamie Stewart e luajtur mbrëmjen e djeshme në arenën O2 në Londër.

Marku ishte dominues në të gjitha raundet duke i thënë kundërshtarit goditje të pastra në fytyrë.

Por nga ringu asnjeri nuk doli fitues, pasi juria i la në barazim vendim i cili nuk i pëlqeu aspak shqiptarit.

Pas ndeshjes Marku shpërtheu ndaj gjyqtarit të ndeshjes ku sipas tij vendimi nuk ishte i drejtë.

Në 7 duelet e tij si profesionist, Marku regjistronte 7 fitore, ndërsa rivali i tij Stewart kishte 2 fitore në karrierë në 2 sfida që kishte zhvilluar gjithsej.

Florian Marku accuses the referees of the manipulated decision for the match.

The boxing match between Florian Markut and Englishman Jamie Stewart, played last night at the O2 arena in London, has been divided.

Mark was dominant in all rounds telling the opponent clean blows to the face.

But no one came out of the ring a winner, as the jury left a draw which the Albanians did not like at all.

After the match, Marku exploded against the referee of the match where, according to him, the decision was not fair.

In his 7 duels as a professional, Mark recorded 7 wins, while his rival Stewart had 2 career wins in 2 challenges he had developed in total.