Aktori i mirënjohur i humorit, Florjan Binaj, është infektuar me koronavirus.

Lajmi është bërë i ditur nga vetë aktori, i cili përmes një postimi në rrjetet sociale tregon se ka rezultuar pozitiv ndaj Covid-19 pas testit.

Ai tregon se do të qëndrojë për dy javë në karantinë dhe këto ditë do t’i mungojë spektaklit të humorit “Portokalli”.

Binaj ka qetësuar të gjithë ndjekësit duke theksuar se fatmirësisht nuk ka asnjë simptomë dhe gëzon shëndet të plotë.

Aktori i “Portokallisë” e ka marrë me sportivitet infektimin me Covid-19, teksa shprehet se “është aq pozitiv si tip saqë doli pozitiv dhe me koronavirus”.

Postimi i plotë:

Jam aq pozitiv si tip saqe dola pozitiv edhe me covid-19😅 Të dashur ndjekës, fansa, miq dhe mikesha, pas nje testimi rutin, fati donte që unë të qëlloja i prekur nga virusi Covid-19.U vetëizolova që para testimit dhe do qëndrojë në izolim si gjithë të tjerët deri nē pērfundim të krantinës.Fatmirsisht nuk kam asnje simptomë dhe asnjë shqetsim dhe gëzoj shëndet të plotë.Mendova t’jua them vetë të vërtetën sesa ta lexoni nga portalet që për ndonjë klikim janē të gatshëm të shkruajnë çdo gjë! Mē vjen keq që do mungoj këto 2 javët e fundit të sezonit të Portokallisë por skam ç’bëj… Dhe për të gjithë ata që më pyesin: ku e more?-i them, e mora në Gjermani por km i ka origjinale të vetat!😂 Shëndet të gjithëve!

Well-known comedian Florjan Binaj has been infected with coronavirus.

The news was announced by the actor himself, who through a post on social networks shows that he tested positive for Covid-19 after the test.

He says he will stay in quarantine for two weeks and will miss the “Orange” comedy show these days.

Binaj has calmed all the followers, emphasizing that fortunately there are no symptoms and he enjoys full health.

The “Orange” actor has sportily taken the infection with Covid-19, as he states that “he is so positive as a guy that he came out positive and with coronavirus”.

Full post:

I am so positive as a guy that I came out positive even with covid-19😅 Dear followers, fans, friends and girlfriends, after a routine test, fate wanted me to be hit by the Covid-19. virus. stay in isolation like everyone else until the end of the quarantine. Fortunately I have no symptoms and no worries and I enjoy full health. thing! I’m sorry to miss these last 2 weeks of the Orange season but I have nothing to do … And for all those who ask me: where did you get it? -I say, I got it in Germany but km has the original of yourself! et Health to all!