Aktori i humorit Florjan Binaj e ka konfirmuar lajmin se është infektuar me koronavirus, ndërsa thotë me humor se e ka marrë në Gjermani por kryeministri i ka origjinale të vetat.

Binaj thotë se është në gjendje shumë të mirë shëndetësore dhe nuk ka simptopma, ndërsa i vjen keq që për dy javë do t’i mungojë spektaklit të “portokallisë”

Reagimi i aktorit: Jam aq pozitiv si tip saqe dola pozitiv edhe me covid-19😅 Të dashur ndjekës, fansa, miq dhe mikesha, pas nje testimi rutin, fati donte që unë të qëlloja i prekur nga virusi Covid-19.U vetëizolova që para testimit dhe do qëndrojë në izolim si gjithë të tjerët deri nē pērfundim të krantinës. Fatmirsisht nuk kam asnje simptomë dhe asnjë shqetsim dhe gëzoj shëndet të plotë. Mendova t’jua them vetë të vërtetën sesa ta lexoni nga portalet që për ndonjë klikim janē të gatshëm të shkruajnë çdo gjë!

Mē vjen keq që do mungoj këto 2 javët e fundit të sezonit të Portokallisë por skam ç’bëj…
Dhe për të gjithë ata që më pyesin: ku e more?-i them, e mora në Gjermani por km i ka origjinale të vetat!😂 Shëndet të gjithëve!

Comedian Florjan Binaj has confirmed the news that he is infected with coronavirus, while he says with humor that he got it in Germany but the prime minister has his own originals.

Binaj says he is in very good health and has no symptoms, and regrets that he will miss the “orange” show in two weeks.

Actor’s reaction: I’m so positive as a guy that I came out positive with covid-19😅 Dear followers, fans, friends, after a routine test, fate wanted me to be shot by the Covid-19. virus. before testing and will remain in isolation like everyone else until the end of the quarantine. Thankfully I have no symptoms and no worries and enjoy full health. I thought I’d tell you the truth myself, rather than reading it on portals that are ready to write anything for a click!

I’m sorry to miss these last 2 weeks of Orange season but I have nothing to do…
And for all those who ask me: where did you get it? – I say, I got it in Germany but km has its own originals! Et Health to everyone!