Ka dalur videoja ku shihen pamjet nga ngjarja e djeshme në Kuvendin e Kosovës ku pretendohej se ka pasur rrahje.

Në video shihet se pasi deputeti i VV-së, Gazmend Gjyshinca del nga salla e mbledhjes së Komisionit për Punë të Jashme, Kujtim Shala dhe Arben Gashi- të dy nga LDK- i afrohen me shpejtësi dhe e rrethojnë.

Në videon e mëposhtme vërehet vetëm rrëmuja dhe është vështirë të definohet ndonjë sulm eventual fizik.

A video has been released showing footage from yesterday’s event in the Assembly of Kosovo where it was alleged that there were beatings.

The video shows that after the deputy of VV, Gazmend Gjyshinca leaves the meeting room of the Committee on Foreign Affairs, Kujtim Shala and Arben Gashi – both from LDK – quickly approach and surround him.

The following video shows only the clutter and it is difficult to define any eventual physical attack.