Lionel Messi është futbollisti më i paguar në botë për vitin 2020.

Revista “Forbes” ka publikuar një listë të futbollistëve më të paguar në botë e cila kryesohet nga Lionel Messi.

Argjentinasi ka lënë prapa dyshen Cristiano Ronaldo dhe Neymar, derisa Kylian Mbappe gjendet në vendin e katërt duke pësuar rritje nga viti i kaluar.

Në “Top” listë janë edhe emra si Salah, Pogba, Bale… etj.

Ja lista e plotë:

Lionel Messi (Barcelona dhe Argjentinë) $126m

Cristiano Ronaldo (Juventus dhe Portugali) $117m

Neymar (Paris St-Germain dhe Brazil) $96m

Kylian Mbappe (Paris St-Germain dhe Francë) $42m

Mohamed Salah (Liverpool dhe Egjipt) $37m

Paul Pogba (Manchester United dhe Francë) $34m

Antoine Griezmann (Barcelona dhe Francë) $33m

Gareth Bale (Real Madrid dhe Uells) $29m

Robert Lewandowski (Bayern Munich dhe Poloni) $28m

David de Gea (Manchester United dhe Spanjë) £27m

Lionel Messi is the highest paid footballer in the world for 2020.

Forbes magazine has published a list of the highest paid footballers in the world which is headed by Lionel Messi.

The Argentine has left behind the duo Cristiano Ronaldo and Neymar, while Kylian Mbappe is in fourth place, increasing from last year.

In the “Top” list are also names like Salah, Pogba, Bale … etc.

Here is the full list:

Lionel Messi (Barcelona and Argentina) $ 126m

Cristiano Ronaldo (Juventus and Portugal) $ 117m

Neymar (Paris St-Germain and Brazil) $ 96m

Kylian Mbappe (Paris St-Germain and France) $ 42m

Mohamed Salah (Liverpool and Egypt) $ 37m

Paul Pogba (Manchester United and France) $ 34m

Antoine Griezmann (Barcelona and France) $ 33m

Gareth Bale (Real Madrid and Wales) $ 29m

Robert Lewandowski (Bayern Munich and Poland) $ 28m

David de Gea (Manchester United and Spain) £ 27m