Andi-Tea-Beart vetëm para pak ditësh u bë kryefjala e çdo rrjeti, teksa në fokus ishin disa foto që u shpërndanë gjerësisht ku shihej që Tea dhe Bearti po putheshin në buzë edhe pse Tea doli çift me Andin nga “Për’Puthen”.

Tashmë gjithë vëmendja është hedhur te Bearti i cili krijoi jo pak zhurmë edhe kur ishte pjesë e emisionit.

Ai ka publikuar shpeshherë familjen e tij në rrjetet sociale, ndërsa së fundi ka publikuar një foto me të atin.

Babai i tij nuk duket aq i zakonshëm, ai është mjaft muskuloz ku në sy bien edhe tatuazhet të cilat me gjasa ja ka fiksuar ai të birit.

Andi-Tea-Beart only a few days ago became the headline of every network, while in focus were some photos that were widely distributed where it was seen that Tea and Bearti were kissing on the lips even though Tea went out as a couple with Andi from “Për’Puthen”.

Already all the attention is focused on Beart who made quite a bit of noise even when he was part of the show.

He has often posted his family on social media, while recently posting a photo with his father.

His father does not look so ordinary, he is quite muscular where the tattoos that he probably fixed on his son stand out.