Pape Diof, ish-presidenti i Marsejës u nda nga jeta mbëmjen e djeshme, në moshën 68-vjeçare, pasi rezultoi i infektuar me koronavirus.

Në Francë ai është cilësuar si një humbje e madhe në botën e sportit. Mesazhet ngushëlluese për të nuk kanë munguar nga yjet e futbollit si Mbappe, Nasri e Niang.

Një kontakt të afërt me të ka pasur edhe ish-kapiteni i kombëtares, Lorik Cana.

Loriku ka bashkëpunuar me të në kohën kur aktivizohej për Marsejën dhe pas marrjes së lajmit ka shprehur trishtimin e tij me anë të një postimi në rrjetet sociale.

Cana shprehet:

Me një trishtim të madh morëm vesh lajmin për ndarjen nga jeta të Pape. Një ditë e trishtuar për të gjithë familjen e Marsejës. I nderuar të isha miku, lojtari e kapiteni juaj. Pusho në paqe president.

Pape Diof, the former president of Marseilles, died yesterday, at the age of 68, after being infected with coronavirus.

In France it has been described as a major loss in the world of sport. Comfortable messages for him have not been missed by football stars like Mbappe, Nasri and Niang.

Former national team captain Lorik Cana also had close contact with him.

Lorik collaborated with him at the time of his activism for Marseille and after receiving the news expressed his sadness by posting on social media.

Cana says:

It was with great sadness that we heard the news of Pape’s death. A sad day for the whole Marseille family. Honored to be your friend, player and captain. Rest in peace president.