Ish-ministri i LSI-së, Nasip Naço i është bashkuar Partisë Socialiste.

Naço e njoftoi largimin e tij nga LSI, duke e cilësuar ish-partinë e tij një eksperiment politik, në krah të ministrit Blendi Klosi gjatë ceremonisë së hedhjes së kryqit në Berat.

“Berati dhe Shqipria nuk kanë më nevojë për eksperimente poltike. Kanë nevojë të ecin përpara. Kamq enë pjesë ekabuineit qeveritar nga LSI bashkë me PS. Sot jam me z.Klosi dhe në të ardhmen do të jem në krah të z.Klosi“, tha Naço.

Ish-ministri tha se po shkon në PS për të përfaqësuar votuesit e tij.

“Shqipëria nuk ka më nevojë për eksperimente politike. S’ka nevojë për njerëz që janë vasalë të dikujt tjetër, por kanë nevojë të përfaqësojë një pjesë të elektoratit në Berat, i cili është i papërfaqësuar që kërkojnë që votat e tyre të shkojnë për të majtën progresiste. Eksperimentet janë të së kaluarës. E ardhmja i përket të majtës progresiste“, tha Naço.

Ndërkohë, Klosi u shpreh se me ardhjen e Naços, PS do të marrë 5 mandate në qarkun e Beratit.

Former SMI Minister Nasip Naço has joined the Socialist Party.

Naço announced his departure from the SMI, calling his former party a political experiment, alongside Minister Blendi Klosi during the crucifixion ceremony in Berat.

“Berat and Albania no longer need political experiments. They need to move forward. Kamq is part of the government ekabuineit from LSI together with SP. “Today I am with Mr. Klosi and in the future I will be by Mr. Klosi’s side”, said Naço.

The former minister said he was going to the SP to represent his constituents.

“Albania no longer needs political experiments. There is no need for people who are vassals of someone else, but need to represent a part of the electorate in Berat, which is unrepresented, demanding that their votes go to the progressive left. Experiments are a thing of the past. “The future belongs to the progressive left,” said Naço.

Meanwhile, Klosi said that with the arrival of Naço, the SP will receive 5 seats in the Berat region.