Gjendet pa ndjenja në mes të rrugës, 15-vjeçari dërgohet në spital nga policia

Një adoleshet është dërguar në spitalin Rajonal të Vlorës pasi është konstatuar nga një patrullë policie i gjakosur. Dyshohet se i riu të jetë rreth 15 -vjeç, i cili ka shkuar i gjakosur në sptial, pasi është goditur me mjete të forta, ku dyshohet të jetë goditur me kaçavidë. Sipas informacioneve, koflikti mendohet të ketë ndodhur në Lungomare.

Burimet për “Faxnews” bëjnë të ditur se 15-vjeçari është gjetur përtokë, ku dyshohet se është goditur në afërsi të qafës, më pas ai është dërguar nga policia në spital ku po merr ndihmë mjekësore dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetë.

A teenager was sent to the Vlora Regional Hospital after being found bleeding by a police patrol. It is suspected that the young man is about 15 years old, who went to the hospital bleeding after being hit with strong tools, where he is suspected to have been hit with a screwdriver. According to information, the conflict is thought to have occurred in Lungomare.

Sources for “Faxnews” inform that the 15-year-old was found on the ground, where it is suspected that he was hit near the neck, then he was sent by the police to the hospital where he is receiving medical assistance and is out of danger for life.