Një ngjarje e rëndë ka ndodhur dy ditë më parë në një lokal në Krujë, ku katër persona të maskuar dhe të armatosur kanë ushtruar dhunë barbare ndaj një të riu.

Sipas burimeve ngjarja ka ndodhur në një lokal pranë stacionit të policisë në Krujë. Katër persona të maskuar dhe me armë, kanë hyrë në një lokal.

Nën kërcënimin e armëve ata u kanë kërkuar fillimisht klientëve të lokalit të mos lëvizin, dhe më pas kanë tërhequr një të ri në mesin e lokalit duke e rrahur barbarisht me shkop. Pasi e kanë qëlluar disa herë dhe kërcënuar të riun në sy të klientëve, personat e maskuar janë larguar nga lokali.

Për këtë ngjarje, e cila nga pamje duket më shumë se e frikshme, ende nuk ka asnjë reagim nga policia e Krujës, ndërkohë që një mjet i bluve kalon përpara lokalit në ,omentin kur ka ndodhur ngjarja. Ndërkohë i riu i dhunuar mësohet se ka marrë mjekim në spital, pasi ka pasur lëndime të shumta në trup.

A serious incident occurred two days ago in a bar in Kruja, where four masked and armed people exercised barbaric violence against a young man.

According to Syri TV sources, the incident took place in a bar near the police station in Kruja. Four masked and armed people entered a bar.

Under the threat of gunfire, they first asked the bar’s customers not to move, and then pulled a young man into the bar, beating him barbarically with a stick. After shooting him several times and threatening the young man in front of customers, the masked persons left the bar.

For this event, which from the look seems more than scary, there is still no reaction from the Kruja police, while a blue vehicle passes in front of the bar at the moment when the event took place. Meanwhile, the raped young man is learned to have received medical treatment in the hospital, as he had numerous injuries on his body.