Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur sot në magjistralen Ferizaj-Shtime, përkatësisht në fshatin Koshare të Ferizajt.

Policia njofton se si pasojë e këtij akasidenti kanë humbur jetën 4 persona. Ndërkaq, është lënduar një tjetër, i cili është dërguar për trajtim mjekësor në QKUK-Prishtinë .

“Sot, rreth orës 15:37 në rrugën magjistreale Ferizaj –Shtime , në fshatin Koshare të Ferizajt, ka ndodhur një aksident komunikacioni rrugor, të përfshira ishin dy automjete civile udhëtarëve. Si pasojë e këtij akasidenti kanë humbur jetën 4 persona dhe është lënduar një tjetër ,i cili është dërguar për tretman mjekësor në QKUK-Prishtinë”, njofton Policia.

Në vendin e ngjarjes janë të gjitha Njësitet e Policisë dhe Prokurori i Shtetit, të cilët po e hetojnë rastin.

Klankosova.tv nga burime të veta mëson se në mesin e viktimave është edhe një vajzë 12-vjeçare.

A serious traffic accident occurred today on the Ferizaj-Shtime highway, respectively in the village of Koshare in Ferizaj.

Police reports that 4 people lost their lives as a result of this accident. Meanwhile, another was injured, who was sent for medical treatment to UCCK-Prishtina.

“Today, around 15:37 on the highway Ferizaj-Shtime, in the village Koshare of Ferizaj, a road traffic accident occurred, involving two civilian passenger vehicles. As a result of this accident, 4 people lost their lives and another was injured, who was sent for medical treatment to UCCK-Prishtina “, announced the Police.

All Police Units and the State Prosecutor are at the scene, who are investigating the case.

Klankosova.tv learns from its own sources that a 12-year-old girl is among the victims.