Një shqiptar nga Kosova, i identifikuar si Liridon B., ka qëlluar me thikë partneren e tij, duke e lënë të vdekur.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Francë, në Hayange, Moselle, ku se 22-vjeçari nga Kosova e ka qëlluar pesë herë me thikë partneren e tij, Stéphanie, në sy të vajzës së tyre, vetëm 4 vjeçe.

Mediat e huaja bëjnë me dije se menjëherë pas krimit i riu nga Kosova është larguar nga vendi i ngjarjes.

Policia dhe shërbimet mjekësore kanë shkuar pranë të resë, por pavarësisht përpjekjeve të tyre, 22-vjeçarja nuk ia doli dot mbanë dhe ndërroi jetë.

Autori i ngjarjes, i cili ndodhej në Francë me leje qëndrimi është një person i njohur për policinë për shkak të ngjarjeve në të cilat është përfshirë.

Christian Mercuri, prokurori publik i Metz, është shprehur se ai ka kryer më shumë se 20 vepra penale, në lidhje me dhunë dhe shpërndarje të trafikut të drogës. Shqiptari nga Kosova u la i lirë nga burgu në 12 maj dhe ishte nën masën e sigurisë arrest shtëpie.

A Kosovo Albanian, identified as Liridon B., stabbed his partner, leaving him dead.

The serious incident took place in France, in Hayange, Moselle, where the 22-year-old from Kosovo shot five times with a knife his partner, Stéphanie, in front of their daughter, only 4 years old.

Foreign media suggest that immediately after the crime, the young man from Kosovo left the scene.

Police and medical services went to the cloud, but despite their efforts, the 22-year-old could not survive and died.

The perpetrator, who was in France with a residence permit, is a person known to the police because of the events in which he was involved.

Christian Mercuri, Metz public prosecutor, has stated that he has committed more than 20 criminal offenses, related to violence and distribution of drug trafficking. The Kosovo Albanian was released from prison on May 12 and was under house arrest