E Premtja e Madhe para Pashkëve (30 prill) është ditë jo pune për qytetarët e fesë ortodokse në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ka bërë të ditur Ministria për Punë dhe Politikë Sociale.

Ndërsa ditë pushimi për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut është dita e hënë (3 maj).

Pushim është edhe dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoks.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, qytetarëve të fesë ortodokse në Republikën e Maqedonisë së Veriut ua uron festën e madhe krishtere të Pashkëve.

Good Friday before Easter (April 30) is a non-working day for the citizens of the Orthodox religion in the Republic of Northern Macedonia, the Ministry of Labor and Social Policy has announced.

Holidays for all citizens of the Republic of Northern Macedonia are Monday (May 3).

The holiday is also the second day of Easter according to the Orthodox calendar.

The Ministry of Labor and Social Policy wishes the citizens of the Orthodox religion in the Republic of Northern Macedonia the great Christian holiday of Easter.