Jurgen Cipi, i riu 22-vjeçar, i cili prej vitesh vuante nga leucemia ka humbur betejën me këtë sëmundje. Vite më parë, ai u shtrua në një prej spitaleve të Milanos dhe fotografitë u shpërndanë kudo në rrjete sociale dhe emisione televizive ku kërkonin të ardhura për të ndjekur trajtimin e tij.

I gjithë rrjeti duket se ka shpërthyer në lot nga humbja e tij pasi ishte në lule të rinisë dhe la në gjysmë ëndrrën për tu bërë këngëtar. Cipi kishte publikuar projekte muzikore, por nuk e kishte arritur ende kulmin e karrierës pasi u detyrua të linte cdo angazhim për tu trajtuar për sëmundjen që kishte.

Miqtë e tij në rrjete sociale kanë bërë të ditur lajmin e hidhur të ndarjes nga jeta.

Disa prej shkrimeve për të:

-“Dhimbje e madhe, helm e lot… Tronditet qyteti i Klosit, me këtë lajm tronditës dhe të papritur. Humbja e këtij djali që ne të gjithë e kemi njohur, dhe menduam do ta kemi pranë nesh jo se do të largohet nga ne përgjithmon.

Qofsh i xhenetit djalë i mirë! Ngushëllime familjes Çipi për humbjen e madhe të djalit tyre Jurgen Çipi! I paharruar do të mbetet gjithmon!”

-“Zoti te deshti prane vetes vlla , sepse engjejt i do atje jo ketu, nuk te la ne mesin tone , qofshe i xhenetit Jurgen”

-“Lajm shumë i rëndë. Dhimbje lot pafund. O zot durim familjes. Zoti ne xhenet”

-“Ti nuk u dorzove kurrë sdi pse u dorzove tani?! Shpresoja që do vije përseri pranë nesh Po Zoti të mori pranë vetes Na le një dhimbje shumë të madhe kusho Do na mungosh shumë U prehsh në Paqe. Qofsh i Parajsës”

-“Kendo me engjejt!!”

-“Dhimbje pa fund qe ska fjal ta pershkruaj qofsh i xhenetit Jurgen Cipi, zoti ta boft rrugen krejt lule,,zoti u tregua i padrejt me ty qe te mori kaq te ri ngushllime familjes zoti ju dhent forc”.

Jurgen Cipi, a 22-year-old who has been suffering from leukemia for years, has lost the battle with this disease. Years ago, he was hospitalized in one of Milan’s hospitals and the photos were spread everywhere on social media and TV shows where he was seeking income to follow his treatment.

The whole network seems to have burst into tears from his loss as he was in the flowers of youth and left in half the dream of becoming a singer. Cipi had published music projects, but had not yet reached the peak of his career as he was forced to give up any commitment to be treated for his illness.

His friends on social networks have announced the sad news of his separation from life.

Some of the writings about him:

– “Great pain, poison and tears… The city of Klos is shaken, with this shocking and unexpected news. The loss of this boy that we have all known, and thought we will have with us not that he will leave us forever.

Be a good boy from paradise! Congratulations to the Çipi family for the great loss of their son Jurgen Çipi! It will always be unforgettable! ”

“God loved you, brother, because he loves the angels there, not here, he did not leave you among us, even if you belong to Jurgen”

– “Very serious news. Endless tear pain. Oh god patience family. God in paradise ”

– “You never surrendered sdi why did you surrender now ?! I hoped that he would come to us again Yes God took you to Himself Leave us a great pain whoever we will miss you very much Rest in Peace. Be Heaven ”

– “Sing with the angels !!”

– “Endless pain that I have no words to describe, even if you are from paradise, Jurgen Cipi, may God make the road full of flowers, God was unjust to you to take such young comforts to the family, may God give you strength”