Zyrtarizohen drejtuesit politikë të PD dhe PS në 12 qarqe

Zyrtarizohen emrat e drejtuesve politikë në 12 qarqe nga Partia Demokratike dhe ajo Socialiste.

Demokratët bënë publik sot emrin e fundit në radhët e tyre. Do të jetë pikërisht Tritan Shehu i cili do të marrë në dorë drejtimin e fushatës elektorale në Gjirokastër. Përballë tij në kampin tjetër socialistët kanë vendosur Bledi Çuçin, aktualisht ministër i Brendshëm.

Kush janë drejtuesit në qarqet e tjera: Në Tiranë PD zyrtarizoi dje 8 drejtuesit në 16 degë. Ndërkohë që socialistët janë besuar drejtimin e fushatës Erion Veliajt, Elisa Spiropalit dhe Ervin Bushatit.

Fushata e PS në Durrës do të drejtohet nga Ardian Çela, ndërsa blutë kanë caktuar nënkryetarin Edi Paloka.

Krerët e grupeve parlamentare të dy partive Taulant Balla dhe Gazment Bardhi do të “përballen” në Elbasan, ndërkohë që në Korçë në krye të drejtimit të fushatës janë Niko Peleshi dhe Emond Spaho.

Drejtuesit e PS dhe PD në 12 qarqe

Kukës- Safet Gjici (PS), Flamur Noka (PD)

Shkodër- Ilir Beqaj (PS), Helidon Bushati (PD)

Lezhë- Lindita Nikolla (PS), Mark Marku (PD)

Tiranë ndahet Bashkia, Erjon Veliaj Tirana Qark Elisa Spiropali / Kryetari Ervin Bushati (PS)

Tiranë (Lexo këtu 8 drejtuesit e caktuar nga PD)

Durrës – Ardian Çela (PS), Edi Paloka (PD)

Dibër- Olta Xhaçka (PS), Xhelal Mziu (PD)

Elbasan- Taulant Balla (PS), Gazment Bardhi (PD)

Korçë- Niko Peleshi (PS), Edmond Spaho (PD)

Fier-Gramoz Ruçi (PS), Enkelejd Alibeaj (PD)

Vlorë-Damian Gjiknuri (PS), Bujar Leskaj (PD)

Gjirokastër- Bledi Çuçi (PS), Tritan Shehu (PD)

Berat – Bledi Klosi (PS), Tomorr Alizoti (PD)

The political leaders of PD and SP in 12 regions are made official

The names of political leaders in 12 districts from the Democratic Party and the Socialist Party are made official.

Democrats made public today the last name in their ranks. It will be exactly Tritan Shehu who will take over the leadership of the electoral campaign in Gjirokastra. In front of him in the other camp, the Socialists have placed Bledi Çuçi, currently Minister of Interior.

Who are the leaders in other regions: In Tirana, the Democratic Party yesterday made official 8 leaders in 16 branches. Meanwhile, the Socialists are entrusted with directing the campaign to Erion Veliaj, Elisa Spiropali and Ervin Bushati.

The SP campaign in Durrës will be led by Ardian Çela, while the blues have appointed the deputy chairman Edi Paloka.

The leaders of the parliamentary groups of the two parties Taulant Balla and Gazment Bardhi will “face” in Elbasan, while in Korça at the head of the campaign are Niko Peleshi and Emond Spaho.

Leaders of SP and PD in 12 districts

Kukës- Safet Gjici (PS), Flamur Noka (PD)

Shkodër- Ilir Beqaj (PS), Helidon Bushati (PD)

Lezhë- Lindita Nikolla (PS), Mark Marku (PD)

Tirana is divided by the Municipality, Erjon Veliaj Tirana Qark Elisa Spiropali / Mayor Ervin Bushati (PS)

Tirana (Read here 8 leaders appointed by PD)

Durrës – Ardian Çela (PS), Edi Paloka (PD)

Dibër- Olta Xhaçka (PS), Xhelal Mziu (PD)

Elbasan- Taulant Balla (PS), Gazment Bardhi (PD)

Korçë- Niko Peleshi (PS), Edmond Spaho (PD)

Fier-Gramoz Ruçi (PS), Enkelejd Alibeaj (PD)

Vlora-Damian Gjiknuri (PS), Bujar Leskaj (PD)

Gjirokastra- Bledi Çuçi (PS), Tritan Shehu (PD)

Berat – Bledi Klosi (PS), Tomorr Alizoti (PD)