Në emisionin “Opinion” është publikuar lista e plotë e deputetëve më të pasur në vendin tonë. Nga të dhënat, rezulton se Tom Doshi mban vendin e parë, me një pasuri prej 30 milionë euro. Në vend të dytë renditet ish-deputeti i PD dhe biznesmeni Agron Shehaj me rreth 23 milionë euro. Në listë futet edhe ish- i zgjedhuri i LSI-së, Agron Çela, por më shumë vende zënë socialistët.

LISTA E PLOTË:

Tom Doshi- PSD me pasuri 30 milionë euro

Agron Shehaj-PD 23 milionë euro

Agron Çela- LSI 11.4 milionë euro

Adnor Shameti- PS 5.3 milionë euro

Anastas Angjeli- PS 2 milionë euro

Fate Velaj- PS 1.4 milionë euro (koleksione artistik)

Tatjana Biro- PS 1.1 milionë euro

Alket Hyseni-PS 1 milionë euro.

The complete list of the richest deputies in our country has been published in the show “Opinion”. From the data, it turns out that Tom Doshi holds the first place, with a fortune of 30 million euros.

In second place is the former PD MP and businessman Agron Shehaj with about 23 million euros. The list also includes the former elected member of the SMI, Agron Çela, but more seats are occupied by the Socialists.

FULL LIST:

Tom Doshi- PSD with assets of 30 million euros

Agron Shehaj-PD 23 million euros

Agron Çela- SMI 11.4 million euros

Adnor Shameti- SP 5.3 million euros

Anastas Angjeli- PS 2 million euros

Fate Velaj- PS 1.4 million euros (art collection)

Tatjana Biro- PS 1.1 million euros

Alket Hyseni-PS 1 million euros