Një ngjarje tragjike vjen nga familja e aktorit të njohur të humorit Gentjan Zenelaj. Mësohet se i ati i tij ka humbur jetën si pasojë e Covid. Lajmi u bë me dije nga vetë aktori me anë të një statusi në rrjetet sociale.

Postimi i plotë:

Me hidhërim të thellë njoftoj ndarjen sot nga jeta të babait tim Rexhep Zenelaj. Pas një beteje të gjatë me Covid 19.ju falenderoj nga zemra për çdo mendim dhe ngushëllim që kam marrë nga ju. Zoti ju Bekoftë. Varrimi zhvillohet nesër në orën 13 :00 në Shëngjin.

A tragic event comes from the family of the famous comedian Gentjan Zenelaj. It is learned that his father lost his life as a result of Covid. The news was announced by the actor himself through a status on social networks.

Full post:

With deep sorrow I announce the separation today from the life of my father Rexhep Zenelaj. After a long battle with Covid 19.Thank you from the bottom of my heart for every thought and consolation I have received from you. God bless you. The funeral will take place tomorrow at 13:00 in Shengjin.