E pranishme në Festivalin e Filmit në Venecia, Georgina Rodriguez ka preferuar t’i qëndrojë besnike stilistes së saj të preferuar, që është shqiptarja Lia Stublla.Për kalimin në tapetin e kuq, Georgina ka zgjedhur një fustan pastel në tonet e pjeshkës, bust dhe i çarë, nga Pronovias.

Ajo e ka kombinuar fustanin me një palë sandale nude dhe gold, me një maskë në të njëjtën ngjyrë.Ndërsa për festën pas festivalit ajo veshi fustanin e zi të dizenjuar nga Lia Stublla. Edhe ky fustan ishte i çarë nga njëra këmbë dhe bust, që i nxirrte në pah dekoltenë dhe format e rrumbullakosura.

“ Është gjithmonë kënaqësi e veçantë të krijoj fustane për të mrekullueshmen, Georgina. Shumë faleminderit edhe një herë që i besuat punës sonë, ju bëni që veshjet tona të shkëlqejnë ndryshe”- shkruan Lia Stublla në Instagramin e saj.

Present at the Venice Film Festival, Georgina Rodriguez has preferred to stay loyal to her favorite stylist, who is the Albanian Lia Stublla. For the red carpet, Georgina has chosen a pastel dress in peach tones, bust and split, by Pronovias.

She has combined the dress with a pair of nude and gold sandals, with a mask in the same color. While for the party after the festival she wore the black dress designed by Lia Stublla. Even this dress was slit from one leg and bust, which highlighted the neckline and rounded shapes.

“It is always a special pleasure to create dresses for the wonderful Georgina. Thank you very much once again for entrusting our work, you make our clothes shine differently “- Lia Stublla writes on her Instagram.