Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez janë padyshim një nga çiftet më simpatike të Showbizit. Bukuroshja argjentinase, e cila është dhe nëna njërit prej fëmijëve të futbollistit portugez, tashmë ka nisur karrierën si modele dhe së fundmi e pamë edhe në rolin e prezantueses në natën e tretë të Sanremo-s.

Por kush është Georgina Rodriguez dhe si ndryshoi jeta e saj pas njohjes me Ronaldon, duke u shndërruar nga shitëse në një prej vajzave më të përfolura të showbiz-it?

Georgina është me origjinë nga Argjentina. Kur u njoh me Ronaldonn, ajo punonte si shitëse në një dyqan Gucci në Spanjë. Më pas, fati e deshi që ata të takoheshin sërish në një event të Dolce & Gabbana-s, ku duket se lindi dashuria.


Ajo tregon:

Takimi i parë me Ronaldon ishte në një dyqan Gucci, ku unë punoja shitëse. Disa ditë më vonë u pamë sërish në një event të një firme tjetër dhe aty patëm mundësinë të flisnim në një atmosferë të qetë, jashtë ambientit tim të punës. Ishte dashuri me shikim të parë për të dy”.Ka qenë dashuri me shikim të parë. Ka shumë harmoni mes nesh. Jemi toleratë dhe të komunikueshëm, nuk mërzitemi kurrë me njëri tjetrin. Para tij dridhesha, por ishte e pashmangshme çfarë lindi mes nesh.”
Jeta e saj ka ndryshuar rrënjësisht pas njohjes me Ronaldonn, me të cilin ka një vajzë 2-vjeçare, të quajtur Alana Martina, si dhe tre fëmijë të birësuar më të rritur; binjakët Eva dhe Mateo, si dhe djalin e madh, Ronaldo JR (10 vjeç).

Georgina është një nënë e përkushtuar e katër fëmijëve të saj, me të cilët kalon pjesën më të madhe të ditës. Madje, me mbi 15 milionë ndjekësit e saj në Instagram, ajo ndan shpesh foto dhe video nga koha që kalon me fëmijët.

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez are definitely one of Showbiz’s most charming couples. The Argentine beauty, who is also the mother of one of the Portuguese footballer’s children, has already started her modeling career and recently saw her in the role of presenter on Sanremo’s third night.

But who is Georgina Rodriguez, and how has her life changed since her acquaintance with Ronaldo, becoming a saleswoman into one of showbiz’s most talked about girls?

Georgina is originally from Argentina. When she met Ronaldonn, she worked as a saleswoman at a Gucci store in Spain. Afterwards, fate wanted them to meet again at a Dolce & Gabbana event, where love seems to have arisen.

She tells:

My first meeting with Ronaldo was at a Gucci store where I worked as a saleswoman. A few days later we were seen again at another firm event and there we had the opportunity to speak in a relaxed atmosphere outside of my work environment. It was love at first sight for both of us. ”It was love at first sight. There is a lot of harmony between us. We are tolerant and communicative, we never get bored with each other. I trembled before him, but what was born between us was inevitable. ”
Her life has changed radically after meeting Ronaldo, with whom she has a 2-year-old daughter, Alana Martina, and three adopted foster children; twins Eva and Mateo, as well as the eldest son, Ronaldo JR (10 years old).

Georgina is a devoted mother of her four children, with whom she spends most of the day. Even with her 15 million followers on Instagram, she often shares photos and videos of her time with the kids.