Policia e Durrësit vijon punën për parandalimin dhe goditjen e paligjshmërisë, duke arrestuar në flagrancë 2 shtetas, për vepra të ndryshme penale.

Specialistët për Hetimin e Trafikut të Paligjshëm në DVP Durrës arrestuan në flagrancë shtetasin A. H., 53 vjeç, banues në Irlandë, pasi i ka dhënë pasaportën irlandeze të djalit të tij, shtetasit A. B., 18 vjeç, i cili ka tentuar të kalojë në PKK Durrës me këtë pasaportë, duke shfrytëzuar ngjashmërinë.

Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Durrës arrestuan në flagrancë shtetasin maroken Y. L., 21 vjeç, pasi në lagjen nr. 4, Durrës, dyshohet se ka vjedhur në një “Fast Food” në pronësi të shtetasit S. L., shumën 25.000 lekë.

Durrës Police continues the work to prevent and crack down on illegality, arresting 2 citizens in flagrante delicto, for various criminal offenses.

Specialists for Investigation of Illegal Trafficking in DVP Durrës arrested in flagrante delicto the citizen AH, 53 years old, resident in Ireland, after giving the Irish passport of his son, the citizen AB, 18 years old, who tried to cross to BCP Durrës with this passport, taking advantage of the similarity.

Specialists for the Investigation of Crimes at the Durrës Police Commissariat arrested in flagrante delicto the Moroccan citizen Y. L., 21 years old, after in the neighborhood no. 4, Durrës, is suspected of stealing in a “Fast Food” owned by the citizen S. L., the amount of 25,000 ALL.