Zbardhen detaje të reja nga vrasja që ndodhi në orët e para të mëngjesit të së hënës në zonën e 5-Majit në Tiranë, ku pas një sherri në familje u vra 42-vjeçari Vladimir Zvezhda.

Aurtori i ngjarjes, 34-vjeçari Klajdi Shundi ka ftuar motrën dhe kunatin për vitin e ri, ku përveç ndërrimit të viteve kishte për të festuar edhe blerjen e një apartamenti nga ana e tij. Gjatë festës, në gjëndje të dehur, viktima është konfliktuar me bashkëshorten e tij, që njëkohësisht është edhe motra e 34-vjeçarit.

Shundi i ka kërkuar kunatit që grindjen mos e bënin në banesën e tij, por të shkonin e të sqaronin në shtëpinë e tyre. Sherri mes burrë e grua ka vazhduar edhe kur ata kanë dalë nga banesa, poshtë pallatit të Shundit.

I njoftuar për këtë gjë nga fëmijët e viktimës, Shundi ka dalë nga banesa e ka shkuar për ti kërkuar llogari kunatit, fillimisht ato janë konfliktuar fizikisht mes tyre, e më pas 34-vjeçari e ka goditur me thikë në qafë kunatin e tij, duke i shkaktuar vdekjen.

Gjatë dëshmisë së tij në Gjykatë, ku u dha dhe masa e arrestit me burg, Shundi ka thënë se nuk e mbante mend ngjarjen, për shkak se kishte qenë në gjendje të dehur. Ai ka deklaruar se me viktimën nuk kanë pasur probleme më herët, dhe ngjarja nuk ka qenë e paramenduar nga ana e tij.

“Go fight in your house”, the full scene of the murder. Who informed the brother-in-law that the victim was arguing with the woman

New details are revealed from the murder that took place in the early hours of Monday morning in the area of ​​5 May in Tirana, where 42-year-old Vladimir Zvezhda was killed after a family quarrel.

The author of the event, 34-year-old Clyde Shundi has invited his sister and brother-in-law for the new year, where in addition to the change of years he had to celebrate the purchase of an apartment by him. During the party, in a drunken state, the victim had a conflict with his wife, who is also the sister of the 34-year-old.

Shund has asked his brother-in-law not to quarrel in his apartment, but to go and clarify in their house. The quarrel between the man and the woman continued even when they left the apartment, below Shund’s palace.

Informed about this by the victim’s children, Shundi left the apartment and went to hold his brother-in-law accountable, initially they were physically conflicted between them, and then the 34-year-old stabbed his brother-in-law in the neck, caused death.

During his testimony in court, where he was given the measure of arrest in prison, Shundi said that he did not remember the event, because he had been in a drunken state. He stated that they had no problems with the victim before, and the event was not premeditated by him.