Një nënë e dy fëmijëve ka humbur jetën në mënyrë tragjike, natën e Krishtlindjeve, menjëherë pasi hapi dhuratat që kishin mbërritur në familje.

“The Sun” shkruan se Sharon Anne Daly-O’Dëyer, 51 vjeç, e veshur me një fustan humbi jetën pasi ra nga ballkoni i apartamentit të saj, ndërsa doli për të pirë duhan. Ajo e kishte shtëpinë në katin e katërt dhe banonte në Shepherd’s Bush.

Fëmijët e saj, Taylor dhe Dreë vrapuan jashtë pasi dëgjuan një zhurmë të fortë dhe panë nënën e tyre të shtrirë në tokë poshtë.

Taylor, 22 vjeç, u ul pranë trupit të mamasë së saj, derisa arriti ambulanca për ta marrë.

Taylor tha: “Ajo nuk merrte frymë dhe sytë i ishin hapur. Unë e mbaja dorën e saj kur ata i mbyllën sytë dhe thanë se nuk mund të bënin më shumë. Unë i dhashë asaj një puthje dhe i thashë: ‘Të dua’.”

“Ajo tha se do të kthehej në shtrat para se të bënte darkë, por do të kishte vetëm një cigare. Ne ishim brenda dhe vetëm kur dëgjuam një zhurmë. Vëllai im shikoi në ballkonit dhe tha: ‘ka rënë poshtë’. Po ulërinim”, tha më tej vajza.

A mother of two tragically lost her life on Christmas night shortly after opening the gifts that had arrived in the family.

“The Sun” writes that Sharon Anne Daly-O’Dëyer, 51, wearing a dress lost her life after falling from the balcony of her apartment, while going out to smoke. She had her house on the fourth floor and lived in Shepherd’s Bush.

Her children, Taylor and Drea ran outside after hearing a loud noise and saw their mother lying on the ground below.

Taylor, 22, sat next to her mother’s body until the ambulance arrived to pick her up.

Taylor said: “She was not breathing and her eyes were open. I held her hand when they closed their eyes and said they could not do more. I kissed her and said, ‘I love you.’

“She said she would go back to bed before dinner, but there would only be one cigarette. We were inside and only when we heard a noise. My brother looked on the balcony and said, ‘it has fallen down’. “We were screaming,” the girl added.