Mediat e huaja kanë zbuluar mesazhin dhe foton e fundit te një nënë, e cila ishte në bordin e avionin indonezian, para se ai të rrëzohej në det.

Nëna ishte në avion bashkë me fëmijët e saj dhe në foton e publikuar para se mjeti të rrëzohej, shihet nëna e qeshur bashkë me 3 fëmijët e saj,

“Mirupafshim familje. Tani po shkojmë në shtëpi”, shkroi ajo krahas fotos, shoqëruar me dy emoji puthje.

Rathi Windania humbi jetën me 3 fëmijët e saj, duke shuar një familje të tërë. Avioni ‘Boeing 737’ u rrëzuar vetëm 4 minuta pas ngritjes, ndërsa raportohet se kanë humbur jetën 62 pasagjerët që ndodheshin në bord.

Foreign media have revealed the last message and photo of a mother, who was on board the Indonesian plane, before it crashed into the sea.

The mother was on the plane with her children and in the photo published before the vehicle crashed, the smiling mother is seen together with her 3 children,

“Goodbye family. “Now we are going home”, she wrote next to the photo, accompanied by two kiss emojis.

Rathi Windania lost her life with her 3 children, wiping out an entire family. The ‘Boeing 737’ crashed just 4 minutes after takeoff, while 62 passengers on board were reportedly killed.