Ministria e Shëndetësisë, në përditësimin e të dhënave ditën e sotme, bëri me dije se në qytetin e Gramshit në 24 orët e fundit u konfirmuan katër raste të reja me Covid-19, ndërsa mësohet se ky virus ka depërtuar edhe në institucione të ndryshme shtetërore.

Kështu, mësohet se ditën e sotme është raportuar si i infektuar me Covid-19 Drejtori i Zyrës së Punës Gramsh, Vesel Braho.

Për pasojë, ky institucion është mbyllur, për të penguar përhapjen e mëtejshme të Covid-19.

Ndërkohë, mësohet se pozitive ka rezultuar edhe bashkëshortja e tij, e cila është mësuese.
Në Gramsh kanë rezultuar të infektuar edhe një tjetër mësuese si dhe një polic.

The Ministry of Health, in updating the data today, announced that in the city of Gramsh in the last 24 hours were confirmed four new cases of Covid-19, while it is learned that this virus has penetrated into various state institutions .

Thus, it is learned that today the Director of the Gramsh Labor Office, Vesel Braho, has been reported infected with Covid-19.

As a result, this institution was closed, to prevent further spread of Covid-19.

Meanwhile, it is learned that his wife, who is a teacher, also tested positive.
In Gramsh, another teacher and a police officer were infected.