Greqia është tronditur nga një ngjarje e rëndë, ku protagonistë janë bërë dy ish-bashkëshortë shqiptarë. Mediat greke shkruajnë se një ditë parë, një 49-vjeçar me një thikë kuzhine në dorë, shkoi në banesën e ish-gruas në Volos, duke e kërcënuar.

49-vjeçari është shprehur se do të vriste gruan si ata në Markinitsa (Rasti i ndodhur pak kohë më parë ku ish-dhëndri vrau ish-gruan dhe nënën e saj).

Sipas mediave greke, e gjitha ka mbetur në kuadrin e një kërcnimi. Burri, identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur është arrestuar nga policia.

Sakaq, gjatë kontrollit të policisë, veç thikës, atij iu gjet dhe një sasi kokaine, me peshë 4.77 gramë, e cila u konfiskua. Tashmë shqiptari akuzohet për “kërcënim”, “armëmbajtje pa leje” dhe “mbajtje të drogës”.

Greece is shocked by a serious event, where the protagonists are two former Albanian spouses. Greek media write that one day, a 49-year-old man with a kitchen knife in his hand, went to the ex-wife’s apartment in Volos, threatening her.

The 49-year-old has expressed that he would kill the woman like them in Markinitsa (The case that happened a while ago where the ex-groom killed his ex-wife and her mother).

According to Greek media, everything has remained in the context of a threat. The man, whose identity is not disclosed, has been arrested by the police.

Meanwhile, during the police control, in addition to the knife, a quantity of cocaine, weighing 4.77 grams, was found on him, which was confiscated. The Albanian is now accused of “threat”, “illegal possession of weapons” and “drug possession”.