Një ngjarje e rëndë ka tronditur shtetin grek. Policia në vendin fqinjë ka identifikuar si të vdekur një shqiptar. Mësohet se ky i fundit është gjetur i varuar në kangjellat e një vile në Greqi.

Sipas dyshimeve të para, bëhet me dije se ngjarja mund të ketë ndodhur në datën 9 tetor, ndërsa kufoma e shqiptarit është gjetur ditën e sotme. Mësohet se shqiptari kishte tentuar të grabiste vilën, por kur ka dashur të kalojë kangjellat, ato kanë kapur xhinset.

Ndërkohë shtetasi shqiptar rezulton i skeduar, me masë sigurie “detyrim paraqitje” çdo datë 1 dhe 15 të muajit në policinë e Zakynthos. Shakku i vdekjes së shqiptarit nuk dihet ende, por ekspertiza mjeko-ligjore pritet të zbardhë gjithëçka.

A serious event has shaken the Greek state. Police in the neighboring country have identified an Albanian as dead. It is learned that the latter was found hanging on the railings of a villa in Greece.

According to the first suspicions, it is suggested that the event may have happened on October 9, while the body of the Albanian was found today. It is learned that the Albanian had tried to rob the villa, but when he wanted to cross the railings, they grabbed his jeans.

Meanwhile, the Albanian citizen is listed, with the security measure “obligation to appear” every 1st and 15th of the month in the police of Zakynthos. The cause of death of the Albanian is not yet known, but forensic expertise is expected to uncover everything.