Një punëtor 50-vjeçar nga Shqipëria vdiq tragjikisht pasditen e së enjtes në Pefka, në Selanik. Sipas informacionit nga Thestival, punëtori po shkurtonte një pemë në oborrin e një shtëpie në rrugën Propylaion.

Nën rrethana të paqarta ai ra poshtë shkallëve, duke marrë dëmtime të rëndë. Një ambulancë shkoi në vendin e ngjarjes, por për fat të keq shqiptari kishte ndërruar jetë.

50-vjeçari ishte baba i katër fëmijëve dhe punonte për të zbukuruar kopshtet e disa shtëpive në zonën e Pefka.

A 50-year-old worker from Albania died tragically on Thursday afternoon in Pefka, Thessaloniki. According to information from Thestival, the worker was cutting down a tree in the backyard of a house on Propylaion Street.

Under unclear circumstances he fell down the stairs, receiving serious injuries. An ambulance went to the scene, but unfortunately the Albanian had died.

The 50-year-old was the father of four children and worked to decorate the gardens of several houses in the Pefka area.