Dy persona u arrestuan për plagosjen e një ish-boksieri 32-vjeçar shqiptar, në Peristeri, të Greqisë, ngjarje e ndodhur një ditë më parë.

Ndërsa sot, mediat greke kanë publikuar detaje të reja nga atentati.

Një nga dy të arrestuarit si autorë të dyshuar, është djali i një biznesmeni të njohur në Greqi, Jorgos Leventakis.

Ky i fundit duke folur për gazetën greke Protothema, ka mohuar që i biri te kete gisht ne plagosje.

“Jani ishte në vendin e gabuar në kohën e gabuar. Djali nuk ka asnjë lidhje me ngjarjen. As nuk dhunoi, as nuk qëlloi. Ai nuk kishte as armë. Kishte vetëm një shumë të madhe parash. Ndërsa personi tjetër është nipi im, dhe punon në ndërmarrjen time. As ai nuk e njeh shqiptarin”, tha biznesmeni grek, pronar anijesh.

Sipas tij, i biri ndodhej në vendin dhe në kohën e gabuar pasi kishte shkuar vetëm për të blerë një makinë.

“Unë ju them me përgjegjësi, ai nuk ka goditur ose qëlluar askënd. Kjo dëshmohet edhe nga dëshmitarët ”, shton biznesmeni grek.

32-vjeçari u sulmua duke u qëlluar me armë dhe me leva hekuri.

Two people were arrested for injuring a 32-year-old former Albanian boxer, in Peristeri, Greece, an event that happened the day before.

While today, the Greek media have published new details from the assassination.

One of the two arrested as suspected perpetrators is the son of a well-known businessman in Greece, George Leventakis.

The latter, speaking for the Greek newspaper Protothema, has denied that his son has a finger in injury.

“Jani was in the wrong place at the wrong time. The boy has nothing to do with the event. He neither raped nor shot. He did not even have a weapon. There was only a huge amount of money. While the other person is my nephew, and works in my company. “He does not know the Albanian either,” said the Greek businessman, ship owner.

According to him, the son was at the wrong place and time as he had just gone to buy a car.

“I tell you responsibly, he did not hit or shoot anyone. This is also proved by the witnesses “, adds the Greek businessman.

The 32-year-old was attacked by being shot with a gun and iron levers.