Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pak më parë në ishullin Zakintos të Greqisë, ku ka pasur një shkëmbim zjarri dhe janë plagosur dy persona e kanë vdekur 2 të tjerë.

Paraprakisht raportohet se sherri nisi për shkak të një borxhi mes dy grupeve, ndërsa dyshohet se në këtë janë përfshirë disa shqiptarë. Policia është në vendin e ngjajres duke hetuar për zbulimin e shkaqeve të të shtënave dhe përplasjes.

Një prej personave të përfshirë dyshohet se u përpoq të gjente strehë në një kafene në Sheshin Agios Sostis ku u qëllua dhe vdiq. Ky ishte babai i një prej të rinjve që u sulmuan nga të rinj të tjerë, ndërsa djali i tij, rreth 25 vjeç, thuhet gjithashtu se ka vdekur.

I dëmtuar, lehtë, është punonjësi i kafenesë në të cilën ishin strehuar. Policia po kërkon një automjet me të cilin dyshohet se kanë shpëtuar persona të armatosur që morën pjesë në përleshjen e përgjakshme. Informacioni i parë thotë se sherri që përfundoi në një masakër ndodhi për mosmarrëveshje financiare.

A serious incident occurred a little while ago on the island of Zakynthos in Greece, where there was an exchange of fire and two people were injured and 2 others died.

It was previously reported that the quarrel started due to a debt between the two groups, while it is suspected that some Albanians were involved in this. Police are at the scene investigating to find out the causes of the shooting and collision.

One of the people involved allegedly tried to find shelter in a cafe in Agios Sostis Square where he was shot and killed. This was the father of one of the young men who was attacked by other young men, while his son, about 25 years old, is also said to have died.

Injured, slightly, is the employee of the cafe in which they were sheltered. Police are searching for a vehicle with which armed persons who took part in the bloody clash are suspected to have escaped. The first information says that the quarrel that ended in a massacre happened over financial disputes.