Katër persona u vranë, përfshirë dy të mitur, pas disa të shtënave me armë zjarri gjatë një periudhe 3 orëshe në zonën e Kansas City në SHBA. Sipas mediave amerikane sulmet ndodhën në të dy anët e lumit Missouri.

Sipas raportimeve, e gjitha filloi rreth mesditës kur policia e Kansas iu përgjigj një skene me të shtëna dhe gjeti një djalë 15-vjeçar që kishte marrë një plagë, por që më vonë ndërroi jetë.

Rreth 90 minuta më vonë, policia u njoftoi përsëri për disa të shtëna, ku konstatua një person i vdekur.

Pas 30 minutash, u raportua perseri per nje person i cili ishte qelluar me arme zjarri.

Pak minuta më vonë një tjetër ngjarja ndodhi, ku viktime ishte një i mitur.

Vetëm fundjavën e kaluar, të paktën 16 njerëz vdiqën dhe më shumë se 40 u plagosën në të shtënat e shumta në të gjithë vendin.

Four people were killed, including two minors, after several gunshots over a 3-hour period in the Kansas City area of the US. According to US media, the attacks took place on both sides of the Missouri River.

According to reports, it all started around noon when Kansas police responded to a shooting scene and found a 15-year-old boy who had received a gunshot wound but who later died.

About 90 minutes later, police were again notified of several shootings, where they found a dead person.

After 30 minutes, it was reported again to a person who had been shot with a firearm.

A few minutes later another incident occurred, where the victim was a minor.

Last weekend alone, at least 16 people died and more than 40 were injured in multiple shootings across the country.