Një 61-vjeçare nga Fieri është arrestuar nga policia e Tiranës pasi kryente marrëdhënie seksuale kundrejt pagesës. 61-vjeçarja e identifikuar me inicialet N.P u kap në flagrancë duke kryer marrëdhënie seksuale me një 29-vjeçar në një hotel në bulevardin ‘Zogu i Parë’.

Burimet zyrtare bëjnë me dije se në pranga ka rënë dhe një 23-vjeçar nga Tropoja i cili u kap në flagrancë me një sasi farash të dyshuara kanabis.

Njoftimi:

Tiranë

Arrestohen në flagrancë 3 shtetas dhe procedohet penalisht 1 tjetër, për vepra të ndryshme penale.

Forca e posaçme “Shqiponjat”, në zbatim të Planit të Masave për rritjen e parametrave të sigurisë, parandalimin dhe goditjen e paligjshmërisë, si dhe evidentimin e personave që lëvizin me sende të kundërligjshme, në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, kanë konstatuar dhe ndaluar shtetasin L. Rr. Gjatë kontrollit fizik të ushtruar ndaj tij, Policia gjeti dhe sekuestroi në cilësinë e provës materiale një sasi farash të dyshuar kanabisi. Në përfundim të veprimeve, nga Seksioni për Hetimin e Narkotikëve u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit L. Rr., 23 vjeç, banues në Tropojë.

Nga specialistët për Hetimin e Trafiqeve të Paligjshme në DVP Tiranë u arrestuan në flagrancë për veprat penale “Prostitucioni” dhe “Shfrytëzimi i prostitucionit, shtetasja N. P., 61 vjeçe, banuese në Fier dhe shtetasi O. B., 29 vjeç, banues në Tiranë, sepse në bulevardin “Zogu i Parë”, në ambientet e një hoteli, shtetasja N. P. është kapur në flagrancë duke kryer marrëdhënie seksuale me shtetasin O. B., kundrejt shpërblimit.

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr. 1 proceduan në gjendje të lirë shtetasin F. H., 46 vjeç, pasi është konfliktuar me shtetasin A. M., për motive të dobëta.

•Më datë 03.02.2021 u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasin P. M., 55 vjeç, banues në Tiranë, sepse nëpërmjet mashtrimit i ka përvetësuar një shumë parash shtetasit B. K.

•Më datë 03.02.2021, shtetasi E. B., 30 vjeç, ka kallëzuar se nëpërmjet një mesazhi në telefonin e tij është kanosur nga një person i panjohur. Punohet për identifikimin e kapjen e autorit.

Materialet iu dërguan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprime të mëtejshme.

A 61-year-old woman from Fier has been arrested by the Tirana police after having sex for a fee. The 61-year-old identified with the initials N.P was caught red-handed having sex with a 29-year-old in a hotel on the boulevard ‘First Bird’.

Official sources suggest that a 23-year-old man from Tropoja was also handcuffed and caught in the act with a quantity of suspected cannabis seeds.

Notice:

Tirana

3 citizens are arrested in flagrante delicto and 1 other is prosecuted for various criminal offenses.

The Special Force “Eagles”, in implementation of the Plan of Measures to increase security parameters, prevent and crack down on illegality, as well as the identification of persons moving with illegal items, on the boulevard “Dëshmorët e Kombit”, have ascertained and stopped citizen L. Rr. During the physical control exercised against him, the Police found and seized as material evidence a quantity of suspected cannabis seeds. At the end of the actions, the Narcotics Investigation Section arrested in flagrante delicto the citizen L. Rr., 23 years old, resident in Tropoja.

Specialists for Investigation of Illegal Trafficking in DVP Tirana were arrested in flagrante delicto for the criminal offenses “Prostitution” and “Exploitation of prostitution”, citizen NP, 61 years old, resident in Fier and citizen OB, 29 years old, resident in Tirana, because on the boulevard “The first bird”, in the premises of a hotel, the citizen NP was caught red-handed having sexual intercourse with the citizen OB, in exchange for a reward.

Crime Investigation Specialists at the Police Commissariat no. 1 proceeded at large the citizen F. H., 46 years old, after having a conflict with the citizen A. M., for weak motives.

• On 03.02.2021 the materials were referred to the Prosecution at the Court of First Instance Tirana, for the citizen P. M., 55 years old, resident in Tirana, because through fraud he embezzled a large amount of money from the citizen B. K.

• On 03.02.2021, the citizen E. B., 30 years old, reported that through a message on his phone he was threatened by an unknown person. Work is underway to identify and apprehend the perpetrator.

The materials were sent to the Prosecutor’s Office of the Tirana Judicial District, for further actions.