Një qytetar nga Lezha është shoqëruar nga policia pasi në një video ai deklaroi se kishte marrë para për të shitur votën.

Në video, personi i identifikuar si G.P deklaronte se kishte marrë 200 mijë lekë të vjetra për katër vota dhe se këto para i kishte marrë nga policia, por pa përmendur emra konkretë.

Videoja u bë publike nga moderatori Bled Marku i cili denonconte rastin se si ishin blerë votat nga PS-ja për zgjedhjet e 25 Prillit.

A citizen from Lezha was accompanied by the police after in a video he stated that he had received money to sell the vote.

In the video, the person identified as G.P stated that he had received 200 thousand old lekë for four votes and that he had received this money from the police, but without mentioning specific names.

The video was made public by moderator Bled Marku who denounced the case of how votes were bought by the SP for the April 25 elections.