Prej disa ditësh, në mediat rozë është përfolur se Luana Vjollca dhe Krenar Cocaj janë ndarë.

Dy ishin shkaqet që nxitën këto thashetheme: fakti që ata i kishin bërë “unfollow” njëri-tjetrit në Instagram, gjë e cila ka ndodhur shpesh gjatë këtyre viteve dhe nuk mund të merret si fakt i mirëfilltë.

Së dyti, njerëzit aluduan se janë ndarë pasi Krenari nuk u pa në ditëlindjen e moderatores, argument që as ky nuk qëndron sepse Luana dhe ai nuk kanë postuar kurrë krah njëri-tjetrit, pasi ende nuk e kanë bërë publike marrëdhënien e tyre.

Por ky lajm nuk është i vërtetë dhe madje lidhja e tyre po ecën shumë mirë.

“Prive” ka mësuar se ata aktualisht po investojnë për një shtëpi të përbashkët në Tiranë.

Duket se moderatorja e ka tërhequr plotësisht në Shqipëri Krenarin, pasi raportohet se ai po punon këtu për bizneset ekzistuese dhe po ashtu po investon edhe në nisjen e sipërmarrjeve të reja.

 

For several days, it has been rumored in the pink media that Luana Vjollca and Krenar Cocaj have split.

There were two reasons for these rumors: the fact that they “unfollowed” each other on Instagram, which has happened often over the years and can not be taken for granted.

Secondly, people alluded that they split up as Pride was not seen on the moderator’s birthday, an argument that even this does not stand because Luana and he have never posted side by side, as they have not yet made their relationship public.

But this news is not true and even their relationship is going very well.

“Prive” has learned that they are currently investing in a shared house in Tirana.

It seems that the moderator has completely withdrawn Krenar in Albania, as it is reported that he is working here for existing businesses and is also investing in starting new ventures.